Verzending

Op deze pagina staat het verzendbeleid van Cadeau momenten beschreven.

Verzendbeleid producten Cadeau momenten

Wij werken voor brievenbuspakketten en pakketpost samen met PostNL. In de bevestiging van de verzending ontvang je de bijbehorende ‘track & trace’ code waar je het pakket mee kunt volgen. Hier zie je ook of de post misschien wat vertraging heeft opgelopen.

Wat is de levertijd van mijn cadeau?*

Wij hanteren op dit moment een levertijd van 2 tot 3 werkdagen*.
Wilt u het product toch sneller hebben,  neem dan even telefonisch contact op dan gaan we kijken wat we kunnen betekenen.

Let op: *tenzij anders bij het product zelf vermeld staat.

Verzendkosten:
Je kunt je cadeau op verschillende manieren laten leveren. Past het door de brievenbus? Dan betaal je €2,95 verzendkosten (NL). Is het pakketpost, dan betaal je €4,95 (NL). Afhalen in onze winkel is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur op afspraak ook mogelijk.

Gratis verzending:
Bij een bestelbedrag boven de € 65,00 betalen wij de verzendkosten, ideaal toch? Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland voor België is dit bij een bestelbedrag van boven de € 75,00

Een cadeau per post als verrassing:
Het is mogelijk om je cadeau rechtstreeks naar de ontvanger te laten versturen. Tijdens het bestellen kun je onder de factuurgegevens, verzenden naar een ander adres aanvinken. Hier kun je het cadeau direct bij de ontvanger laten leveren. Dit is altijd zonder factuur.

Is je vraag hiermee nog niet beantwoord? Lees dan onze FAQ of neem contact op met onze klantenservice: [email protected]