Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn cadeau?*
Wij hanteren op dit moment een levertijd van 2 tot 3 werkdagen*. Wilt u het product toch sneller hebben,  neem dan even telefonisch contact op dan gaan we kijken wat we kunnen betekenen. Let op: *tenzij anders bij het product zelf vermeld staat.
Wordt mijn cadeau contactloos bezorgd?

Jazeker, de bezorgers bezorgen jouw cadeau zonder contact. Ze bellen aan en leggen jouw pakketje voor de deur. Is er een handtekening vereist? Dan vraagt de bezorger jouw toestemming om voor jou te tekenen.

Heeft het Coronavirus invloed op de levertijden van Cadeau momenten?

We doen ons uiterste best, op dit moment geldt nog steeds vandaag voor 12:00 uur ‘s middags besteld is dezelfde dag verzonden!

Is het veilig om online te bestellen bij Cadeau momenten?

Ja hoor, je kunt nog steeds jouw gepersonaliseerde cadeaus bij Cadeau momenten bestellen. Op de productieafdeling zijn de nodige maatregelen getroffen en wordt er meerdere keren per dag schoongemaakt om de hygiëne te waarborgen. Daarnaast houden al onze medewerkers zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Heb jij een brievenbuscadeau besteld? Dan hoef je niet thuis te zijn en levert de postbode het cadeau door de brievenbus. Wanneer jouw cadeau valt onder pakketpost en je bent niet thuis tijdens het bezorgmoment, dan wordt je pakket afgegeven bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt. Er wordt een kaartje voor je achter gelaten met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

Hoelaat wordt mijn pakket geleverd?

Alle pakketten worden bezorgd op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Specifieke informatie kun je inzien met de track & trace code. Hier zie je ook of de post misschien wat vertraging heeft opgelopen.

De track&trace doet het niet, wat moet ik doen?

Check altijd eerst of je cadeau al door ons verzonden is. Als dat het geval is en de track en trace code werkt niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Is mijn bestelling al verzonden?

Zodra we je cadeau hebben verstuurd, ontvang je een bevestiging per mail. Je kunt ook in je account de status van je bestelling terug zien.

Kan ik mijn pakketje volgen?

Zodra je cadeau wordt verzonden ontvang je per mail de bevestiging van de verzending met daarin de track & trace code.

Wat zijn de bezorgdagen?

PostNL brengt onze pakketten op maandag tot en met zaterdag bij je langs.