Over ons

Bij Cadeau momenten ben je aan het juiste adres voor een uniek en persoonlijk cadeau. Wij graveren en laseren de meest originele cadeaus voor kinderen, voor baby’s, voor moeders, vaders of een vriend of vriendin voor elke gelegenheid.

30 jaar geleden maakten we van ons hobby ons werk en is Akribie Zeefdruk & Sign ontstaan. Akribie is “de” partner in Zeefdruk, Sign en Textieldruk. Wij (Henry en Renske) zijn al meer dan 30 jaar, trotse eigenaar van Akribie.

We houden van persoonlijk contact en er gaat geen order de deur uit voordat we zelf 100% tevreden zijn. Ons werk doen we altijd met volle overgave en plezier en we onderscheiden ons door elke order te behandelen alsof het de eerste is.

De passie van onze dochter Madelon is Marketing, Design en Ondernemerschap. Door onze jarenlange ervaring in de textieldrukkerij en de passie van Madelon in het ontwerpen van producten, is het idee ontstaan om originele en gepersonaliseerde cadeaus aan te bieden.

Begin 2019 besloten vader, moeder en dochter dan ook om een laser – graveermachine aan te schaffen en is Cadeau momenten geboren. Bij Cadeau momenten kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht. Van een origineel huwelijkscadeau, tot relatiegeschenk, en van kraamcadeau tot familiecadeau.

Heb je een leuk idee maar kun je dat niet in onze webshop vinden? We zijn momenteel druk bezig met het uitbreiden van onze producten. Dus staat jouw perfecte cadeau er nu nog niet tussen? We denken graag met je mee, stuur ons een berichtje en we gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ben je bijvoorbeeld gek van andere dieren dan we momenteel aanbieden of heb je een ander leuk idee voor een cadeau? Vraag gerust of we dit voor je kunnen maken.

Cadeau momenten, voor elk moment een cadeau voor elke cadeau een moment.