Retourneren

Op deze pagina staat het retourbeleid van Cadeau momenten beschreven.

Retourbeleid producten Cadeau momenten:

Retourbeleid voor gepersonaliseerde producten:
Gepersonaliseerde producten worden op maat gemaakt. Het is hierdoor niet mogelijk om deze  producten te retourneren. Als de bestelling niet goed is uitgevoerd, vernemen wij dat graag via onze klantenservice: [email protected]

Retourbeleid voor niet gepersonaliseerde producten:
Wil je één of meerdere producten terugsturen? Geen probleem! Bij Cadeau momenten willen we dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Je kan alle niet-gepersonaliseerde bestelde producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Een pakket retourneren is heel eenvoudig. Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Heb je van ons al een retourlabel ontvangen, dan hoef je verder niets te betalen. Zo niet, dan betaal je de normale verzendkosten voor een pakket.

Je kunt het pakket retourneren naar onderstaand adres:

Cadeau momenten
Roodborststraat 10
8916 AG Leeuwarden

Je kunt natuurlijk ook zelf alvast een verzendlabel aanmaken. Zorg ervoor dat je een retourlabel (met barcode) op de doos plakt. 

Product beschadigd of niet besteld
Wanneer je bij ontvangst een beschadigd of een niet-besteld product aantreft, neem dan eerst contact op met onze klantenservice alvorens het naar ons terug te sturen. Dan zoeken wij de meest pragmatische oplossing voor je.